Disclaimer

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie zo goed mogelijk te verwoorden op de website. Toch kunnen we geen enkele aansprakelijkheid accepteren voor de juistheid of correctheid van de informatie.

Daar waar foto’s van kinderen zijn gepubliceerd, zijn dat foto’s van kinderen van Jottum of van vrienden. De betreffende ouders hebben toestemming gegeven voor het gebruik van die foto’s op de website van Jottum.

De foto’s zijn gemaakt door Mariska de Groot van Grotografie.nl.

Zoals met alle content die op de website staat, valt dit onder het auteursrecht. Dat geldt dus ook voor de foto’s van de kinderen op de website. Toch vermelden we nog expliciet dat het verboden is om deze foto’s te hergebruiken. Het is niet toegestaan om de content van de website, in welke vorm dan ook, te hergebruiken!

In artikelen worden soms ook foto’s gebruikt. Die foto’s zijn afkomstig van Unsplash. Er is geen attributie nodig bij het gebruik van die foto’s.

In de inleidende tekst op de homepage kan het zijn dat er een blok is met een lijntjes-achtergrond. De afbeelding die daarvoor gebruikt is, komt van Baby Child Line Vectors by Vecteezy.