Ons team

Sandra, Carolien, Esmee, Charell en Frank

Op deze pagina stellen we ons team even voor.

Ik ben Sandra, moeder van twee meiden en mede-eigenaar van Jottum. Ik zorg samen met het team voor een onvergetelijke dag voor de kids. Ik doe dit werk al 22 jaar met veel plezier en ik zie elke dag als een nieuwe uitdaging.

Sandra, hoofdleidster, pedagogisch medewerkster en coach

Hallo ik ben Carolien (Caro). Ik werk zo’n 22 jaar in de kinderopvang waarvan de laatste 15 jaar bij Jottum. Ik ben moeder van 2 puberende kinderen. Zij knuffelen (bijna) niet meer, gelukkig krijg ik op Jottum genoeg knuffels. Meestal ben ik te vinden in de Hippo bij de 0 tot 1,5 jarigen.

Carolien, pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Ivonne, moeder van 2, inmiddels volwassen dochters. Na op verschillende crèches te hebben gewerkt, ben ik in oktober 2005 neergestreken bij Jottum. Ik ben vervangend hoofdleidster, tot mijn takenpakket behoort behalve het verzorgen van kinderen, ook het inroosteren van mijn collega’s, de protocollen aanpassen en andere zaken. Ik ben de oudste, de slimste, de verstandigste, de slankste en de meest bescheiden werknemer van Jottum ?

Ivonne, vervangend hoofdleidster, pedagogisch medewerkster en coach

Hoi,
Ik ben Lotte. Afgestudeerd aan de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. Vanaf december 2011 ben ik werkzaam bij Jottum. Het werken met kinderen verveelt nooit. Van avonturen beleven met de oudere kinderen tot het verzorgen van de baby’s. Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Sinds september 2018 ben ik moeder van een zoon die ook gezellig meegaat naar Jottum.

Lotte, pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Charell en sinds februari ‘19 ben ik moeder van een zoon. Ik heb de opleiding HBO maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond en sinds november 2012 werk ik met veel plezier bij Jottum . Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag. Ik vind het mooi om te zien dat de kinderen zich op Jottum net zo thuis voelen als ikzelf!

Charell, pedagogisch medewerkster

Hallo,
Mijn naam is Joanne en ik werk sinds oktober 2015 als vaste kracht voor 3 dagen in de week bij Jottum. Het werken met kinderen doe ik met veel plezier en ik ga graag met de kinderen boekjes lezen, meespelen, naar buiten, knuffelen, liedjes zingen etc.
Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind zich op zijn/haar eigen manier ontwikkelt en hoe anders en uniek elk kind is. Ook kan ik erg genieten van het spel van een kind en hoe ze hun eigen fantasie daarbij gebruiken.
Het meeste werk ik op de Zebra, maar soms ook op de Hippo. Die afwisseling vind ik erg fijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij Jottum, dat gevoel wil ik ze dan ook graag geven.
Groetjes Joanne

Joanne, pedagogisch medewerkster

Hoi hoi!

Mijn naam is Amy, 29 jaar en de mama van 2 jongens, Moos en Louie. Ik ben afgestudeerd als HBO pedagoog. Sinds juni 2018 werk ik met veel plezier 3 dagen in de week bij Jottum, met name in de Zebra. Het leukste aan mijn werk vind ik het begeleiden van kinderen bij het ontwikkelen van hun eigen ikje. Onder andere door het geven van liefde en het bieden van veiligheid geef ik ieder kind de ruimte om op zijn of haar unieke manier te groeien en te bloeien.

Amy, pedagogisch medewerkster

Hoi!
Mijn naam is Priscilla en ik ben 25 jaar. Ik werk sinds eind 2018 bij Jottum en heb het hier erg naar mijn zin. Wat ik het allerleukste vind aan mijn baan is dat ik een vaste leidster ben op de groep en op deze manier een goede band op kan bouwen met de kinderen! Samen met Joanne en Amy bedenken we nieuwe thema’s voor de kinderen op de groepen.
Hopelijk tot gauw!

Priscilla, pedagogisch medewerkster

Hoi,
Ik ben Esmee en ik werk als invalkracht op Jottum. Ik vind het erg leuk om hier te mogen werken omdat ik als kind geregeld met mijn moeder meekwam naar Jottum. En nu zijn we collega’s! Naast het werken op Jottum volg ik een opleiding Social Work op de Hanze.
Tot snel!

Esmee, vaste invalkracht

Mijn naam is Frank! Ik ben 24 jaar en in 2019 afgestudeerd aan Noorderpoort in Groningen. Mijn hobby’s zijn: home-workout, gamen, lezen, tekenen en in de natuur wandelen/fietsen. Ik begin net met werken bij Jottum en ik kijk er erg naar uit om het team te versterken. Ik zie jullie allen graag tegemoet.
Groetjes!

Frank, pedagogisch medewerker

Mijn naam is Marlous en ik ben moeder van alweer een schoolgaande dochter en zoon. Sinds januari 2019 werk ik met heel veel plezier als administratief medewerker bij Jottum. Al jullie vragen per e-mail en telefoon komen bij mij terecht en daarnaast hou ik mij onder andere ook druk bezig met de planning van (nieuwe) baby’s en kinderen.
Voor mij is Jottum niet alleen een warm bad voor de kinderen, maar ook voor de ouders en mij als medewerker!

Marlous, administratief medewerkster