Ons team

Sarah – Charell – Amy
Ivonne – Kim – Ylva – Roby – Joey – Joanne
Sandra – Nikki – Carolien

Op deze pagina stellen we ons team even voor.

Ik ben Sandra, moeder van twee meiden en mede-eigenaar van Jottum. Ik zorg samen met het team voor een onvergetelijke dag voor de kids. Ik doe dit werk al 24 jaar met veel plezier en ik zie elke dag als een nieuwe uitdaging.

Sandra, hoofdleidster, pedagogisch medewerkster en coach

Hallo ik ben Carolien (Caro). Ik werk zo’n 24 jaar in de kinderopvang waarvan de laatste 18 jaar bij Jottum. Ik ben moeder van 2 puberende kinderen. Zij knuffelen (bijna) niet meer, gelukkig krijg ik op Jottum genoeg knuffels. Meestal ben ik te vinden in de Hippo bij de 0 tot 1,5 jarigen.

Carolien, pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Ivonne, moeder van 2, inmiddels volwassen dochters. Na op verschillende crèches te hebben gewerkt, ben ik in oktober 2005 neergestreken bij Jottum. Ik ben vervangend hoofdleidster, tot mijn takenpakket behoort behalve het verzorgen van kinderen, ook het inroosteren van mijn collega’s, de protocollen aanpassen en andere zaken. Ik ben de oudste, de slimste, de verstandigste, de slankste en de meest bescheiden werknemer van Jottum ?

Ivonne, vervangend hoofdleidster, pedagogisch medewerkster en coach

Hoi,
Ik ben Lotte. Afgestudeerd aan de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. Vanaf december 2011 ben ik werkzaam bij Jottum. Het werken met kinderen verveelt nooit. Van avonturen beleven met de oudere kinderen tot het verzorgen van de baby’s. Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Sinds september 2018 ben ik moeder van een zoon die ook gezellig meegaat naar Jottum. Zijn zusje gaat inmiddels ook mee.

Lotte, pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Charell en ik ben moeder van drie jongens. Ik heb de opleiding HBO maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond en sinds november 2012 werk ik met erg veel plezier bij Jottum. Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag en ik vind het mooi om te zien dat de kinderen zich op Jottum net zo thuis voelen als ikzelf!

Charell, pedagogisch medewerkster

Hallo,
Mijn naam is Joanne en ik werk sinds oktober 2015 als vaste kracht voor 3 dagen in de week bij Jottum. Het werken met kinderen doe ik met veel plezier en ik ga graag met de kinderen boekjes lezen, meespelen, naar buiten, knuffelen, liedjes zingen etc.
Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind zich op zijn/haar eigen manier ontwikkelt en hoe anders en uniek elk kind is. Ook kan ik erg genieten van het spel van een kind en hoe ze hun eigen fantasie daarbij gebruiken.
Het meeste werk ik op de Zebra, maar soms ook op de Hippo. Die afwisseling vind ik erg fijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij Jottum, dat gevoel wil ik ze dan ook graag geven.
Groetjes Joanne

Joanne, pedagogisch medewerkster

Hoi hoi!

Mijn naam is Amy, 29 jaar en de mama van 3 jongens, Moos, Louie en Otis. Ik ben afgestudeerd als HBO pedagoog. Sinds juni 2018 werk ik met veel plezier 3 dagen in de week bij Jottum, met name in de Zebra. Het leukste aan mijn werk vind ik het begeleiden van kinderen bij het ontwikkelen van hun eigen ikje. Onder andere door het geven van liefde en het bieden van veiligheid geef ik ieder kind de ruimte om op zijn of haar unieke manier te groeien en te bloeien.

Amy, pedagogisch medewerkster

Ik ben Ylva, ik ben 23 jaar en woon in Zuidwolde. Ik werk 3 dagen in de week op de Zebra groep. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang gedaan en ben sinds kort afgestudeerd. Ik krijg veel energie van het werken met kinderen en ik hou ervan om te zien hoe de kinderen zich individueel ontwikkelen. Verder zijn mijn hobby’s: varen, voetballen, armbandjes maken en afspreken met vrienden.

Ylva, pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Kim, ik ben sinds november 2021 werkzaam bij Jottum en werk hier met veel plezier. Meestal ben ik 2 dagen in de week te zien in de Hippo. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen tot een eigen individu en hoe ze zich thuis voelen op Jottum. Elke dag is anders en dat maakt het werk zo leuk!

Kim, pedagogisch medewerkster

Hallo ik ben Sarah, getrouwd met Jan en samen hebben wij twee volwassen kinderen. Ik werk met heel veel plezier inmiddels al 28 jaar in de kinderopvang. Ik heb verschillende mooie dingen mogen doen, in verschillende functies bij meerdere kinderopvang organisaties. Nog steeds werk ik met veel plezier met kinderen: heerlijk om getuige te zijn van alle mooie eerste stappen die zij maken. Iedere dag is anders en dat maakt het leuk. Sinds december 2021 werk ik bij Jottum en ben ik vooral in de Zebra (grote zaal) te vinden. En oh ja, nu ben ik de oudste… werknemer bij Jottum.

Sarah, pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Roby en ik ben 24 jaar. Ik werk sinds kort bij Jottum als invalkracht. Ik vind het super leuk om samen met kinderen te werken. Ik vind de ontwikkeling van kinderen en de psychologische aspecten hiervan erg interessant. Dit is ook de reden dat ik naast het werken bij Jottum de studie Toegepaste Psychologie volg. Ik geniet er echt van om bij Jottum te werken en samen met de kinderen en mijn collega’s er weer een gezellige dag van te maken.

Wat ik belangrijk vind is dat kinderen het gevoel hebben in een veilige omgeving te zijn, hierdoor kunnen ze optimaal ontwikkelen en kunnen ze zijn wie ze willen zijn. Mijn hobby’s zijn Formule 1, buiten zijn met mijn hond en creatief bezig zijn.

Roby, pedagogisch medewerkster

Ik ben Juliët, ik ben 22 jaar en heb net mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond. Ik heb veel ervaring met oppaswerk en ben dol op kinderen. Ik ben al een tijdje op zoek naar werk rondom kinderen, en zoek naar een oppasbaantje/kinderdagopvang omdat ik dat heel leuk vind en ik denk dat het goed bij me past.

Juliët, invalkracht

Hallo allemaal, ik ben Nikki en ik ben 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten, in de binnenstad van Groningen. Mijn vrienden zouden mijn beschrijven als een sociaal, zorgzaam en behulpzaam type. In mijn vriendengroep word ik ook wel Moeke genoemd, omdat ik altijd voor iedereen klaarsta. Ik vind het leuk om met mijn vriendinnen op pad te gaan en als ik vrij ben leuke dingen te doen. Verder bootcamp ik ook nog in mijn vrije tijd. Hier haal ik veel energie uit.

Via de thuis studio van LOI laat ik mezelf omscholen tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Jottum heeft mij de mogelijkheid gegeven om het werk/leer traject bij hen aan te gaan en ik kan niet wachten om mezelf verder te ontwikkelen. Ik hoop deze opleiding zo snel mogelijk af te ronden om snel te kunnen starten met mijn nieuwe carrière als pedagogisch medewerker!

Nikki, BBL’er

Hallo, mijn naam is Cathleen en ik ben de nieuwe collega bij Jottum. Ik kom oorspronkelijk uit Suriname, heb een paar jaar op St. Maarten gewoond en ben in 2017 naar Nederland verhuisd. Het afgelopen schooljaar ben ik geslaagd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Ik koos daarvoor omdat ik heel veel van kinderen hou, ze zijn het mooiste geschenk van God. Zelf heb ik 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Met kinderen werken is elke dag anders en ik heb er veel zin in!!!

Cathleen, pedagogisch medewerkster

Hoi allemaal! Mijn naam is Joey, 23, en sinds kort ben ik te vinden bij Jottum.

Ik woon al een aantal jaar met veel plezier in het centrum van Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorp in Friesland, maar heb mijn hart verloren aan deze fijne stad! Momenteel ben ik bezig met mijn Master Orthopedagogiek. Naast studeren vind ik het heel leuk om bezig te zijn met planten, eten, gezellige dingen met vrienden doen en boeken lezen.

Joey, pedagogisch medewerkster
Als we foto’s van de kinderen op social media plaatsen, maken we ze onherkenbaar met behulp van bijvoorbeeld smilies.