Ons team

Sarah – Charell – Amy
Ivonne – Kim – Ylva – Roby – Joey – Joanne
Sandra – Nikki – Carolien

Op deze pagina stellen we ons team even voor.

Ik ben Sandra, moeder van twee meiden en mede-eigenaar van Jottum. Ik zorg samen met het team voor een onvergetelijke dag voor de kids. Ik doe dit werk al 24 jaar met veel plezier en ik zie elke dag als een nieuwe uitdaging.

Sandra, hoofdleidster, pedagogisch medewerkster en coach

Hallo ik ben Carolien (Caro). Ik werk zo’n 24 jaar in de kinderopvang waarvan de laatste 18 jaar bij Jottum. Ik ben moeder van 2 puberende kinderen. Zij knuffelen (bijna) niet meer, gelukkig krijg ik op Jottum genoeg knuffels. Meestal ben ik te vinden in de Hippo bij de 0 tot 1,5 jarigen.

Carolien, pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Ivonne, moeder van 2, inmiddels volwassen dochters. Na op verschillende crèches te hebben gewerkt, ben ik in oktober 2005 neergestreken bij Jottum. Ik ben vervangend hoofdleidster, tot mijn takenpakket behoort behalve het verzorgen van kinderen, ook het inroosteren van mijn collega’s, de protocollen aanpassen en andere zaken. Ik ben de oudste, de slimste, de verstandigste, de slankste en de meest bescheiden werknemer van Jottum ?

Ivonne, vervangend hoofdleidster, pedagogisch medewerkster en coach

Ik ben Ylva, ik ben 23 jaar en woon in Zuidwolde. Ik werk 3 dagen in de week op de Zebra groep. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang gedaan en ben sinds kort afgestudeerd. Ik krijg veel energie van het werken met kinderen en ik hou ervan om te zien hoe de kinderen zich individueel ontwikkelen. Verder zijn mijn hobby’s: varen, voetballen, armbandjes maken en afspreken met vrienden.

Ylva, pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Kim, ik ben sinds november 2021 werkzaam bij Jottum en werk hier met veel plezier. Meestal ben ik 2 dagen in de week te zien in de Hippo. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen tot een eigen individu en hoe ze zich thuis voelen op Jottum. Elke dag is anders en dat maakt het werk zo leuk!

Kim, pedagogisch medewerkster

Hallo ik ben Sarah, getrouwd met Jan en samen hebben wij twee volwassen kinderen. Ik werk met heel veel plezier inmiddels al 28 jaar in de kinderopvang. Ik heb verschillende mooie dingen mogen doen, in verschillende functies bij meerdere kinderopvang organisaties. Nog steeds werk ik met veel plezier met kinderen: heerlijk om getuige te zijn van alle mooie eerste stappen die zij maken. Iedere dag is anders en dat maakt het leuk. Sinds december 2021 werk ik bij Jottum en ben ik vooral in de Zebra (grote zaal) te vinden. En oh ja, nu ben ik de oudste… werknemer bij Jottum.

Sarah, pedagogisch medewerkster

Ik ben Juliët, ik ben 22 jaar en heb net mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond. Ik heb veel ervaring met oppaswerk en ben dol op kinderen. Ik ben al een tijdje op zoek naar werk rondom kinderen, en zoek naar een oppasbaantje/kinderdagopvang omdat ik dat heel leuk vind en ik denk dat het goed bij me past.

Juliët, invalkracht

Hallo allemaal, ik ben Nikki en ik ben 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten, in de binnenstad van Groningen. Mijn vrienden zouden mijn beschrijven als een sociaal, zorgzaam en behulpzaam type. In mijn vriendengroep word ik ook wel Moeke genoemd, omdat ik altijd voor iedereen klaarsta. Ik vind het leuk om met mijn vriendinnen op pad te gaan en als ik vrij ben leuke dingen te doen. Verder bootcamp ik ook nog in mijn vrije tijd. Hier haal ik veel energie uit.

Via de thuis studio van LOI laat ik mezelf omscholen tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Jottum heeft mij de mogelijkheid gegeven om het werk/leer traject bij hen aan te gaan en ik kan niet wachten om mezelf verder te ontwikkelen. Ik hoop deze opleiding zo snel mogelijk af te ronden om snel te kunnen starten met mijn nieuwe carrière als pedagogisch medewerker!

Nikki, BBL’er

Hallo, mijn naam is Cathleen en ik ben de nieuwe collega bij Jottum. Ik kom oorspronkelijk uit Suriname, heb een paar jaar op St. Maarten gewoond en ben in 2017 naar Nederland verhuisd. Het afgelopen schooljaar ben ik geslaagd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Ik koos daarvoor omdat ik heel veel van kinderen hou, ze zijn het mooiste geschenk van God. Zelf heb ik 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Met kinderen werken is elke dag anders en ik heb er veel zin in!!!

Cathleen, pedagogisch medewerkster

Ik ben Jenneke, getrouwd en moeder van 3 “volwassen” jongens. In 1987 heb ik mijn opleiding afgerond, toen nog kleuterkweek (opleiding tot kleuterleidster) en sindsdien ben ik afwisselend in het onderwijs, de kinderopvang en in mijn eigen huis met kinderen aan het “werk” geweest. Kinderen geven me energie en zijn nooit saai, ik kan urenlang kijken naar spelende kinderen en me verwonderen over ieders unieke ontwikkeling.

Vanaf april 2023 ben ik werkzaam bij Jottum, op de dinsdag en de donderdag.

Jenneke, pedagogisch medewerker

Hallo iedereen,
Mijn naam is Anne, ik ben 25 jaar en woon in Groningen. Ik ben afgestudeerd als Ontwikkelingspsychologe en sta nu twee dagen in de week op de groep bij Jottum en daarnaast als docente Duits voor de klas.

Ik zou mezelf omschrijven als een vrolijk, rustig persoon. Ik ben altijd gemakkelijk over te halen om creatieve dingen te doen, zoals knutselen, muziek maken, (voor)lezen, gedichtjes schrijven, etc. Als je me in mijn vrije tijd tegenkomt, dan eigenlijk altijd met oortjes in, fluitend of zingend. Ik hou van muziek, speel zelf een beetje gitaar en heb ook lang in een koor gezongen. Daarnaast kun je me ook vaak vinden in het zwembad, de yogastudio of de bioscoop. Werken in de kinderopvang vind ik leuk, omdat ik de manier waarop kinderen naar de wereld kijken erg fascinerend vind. Wat een privilege om dat elke dag van zo dichtbij mee te maken en de wereld zelf weer wat meer door de ogen van een kind te zien !

Anne, pedagogisch medewerker
Als we foto’s van de kinderen op social media plaatsen, maken we ze onherkenbaar met behulp van bijvoorbeeld smilies.