Over ons

Jottum is een kinderdagverblijf dat kleinschalige opvang biedt voor kinderen van nul tot vier jaar oud. Dit doen we in een prachtig pand in de binnenstad van Groningen.

In 2004 is Jottum gestart als familiebedrijf om in twee zaken te voorzien: opvang voor onze eigen kinderen en werkgelegenheid voor onszelf. Inmiddels werken er 15 mensen voor en achter de schermen. De eerste kids gaan al bijna studeren!

Aandacht en zorg voor de kinderen gaat bij ons samen met onze kennis en vaardigheden: zo houden we de kwaliteit van onze opvang hoog.

Bij ons werken we onder andere met de visie’s van Emmi Pikler (omgaan met baby’s), Thomas Gordon (communiceren met kinderen) en Reggio Emilia (creativiteit).

Kwaliteit & maatwerk

‘Zorgen voor’ is bij Jottum een veelomvattend begrip. Omdat ieder kindje een eigen karakter heeft en zich op een eigen manier – en in een eigen tempo – ontwikkelt, staat maatwerk bij ons voorop.

Onze PM-ers ondersteunen de kinderen op liefdevol en betrokken wijze in hun ontwikkeling. Van piepjonge baby tot zelfstandige, ondernemende bijna-kleuter: bij Jottum zit je veilig en goed. Jottum biedt professionele en persoonlijke aandacht, waarbij sfeer en geborgenheid centraal staan.

LRKP

Het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalennummer is een uniek registratienummer. Het nummer kan gebruikt worden bij het aanvragen van een kinderopvangtoeslag van de Rijksoverheid. Het LRKP nummer van Jottum is 149694362.

Inspectieverslag

Het Landelijk Register Kinderopvang voert regelmatig inspecties uit. Het inspectierapport is publiek beschikbaar. Voor Jottum zijn de rapporten in te zien op de pagina van het LRKP.